Niet-chirurgische laserbehandeling voor huidverjonging

Niet-chirurgische laserbehandeling voor huidverjonging

Hoewel sommige soorten huidverjongingsbehandelingen veilig zijn voor gebruik op andere delen van uw lichaam, zoals armen of nek, geven de meeste mensen er de voorkeur aan een gezichtshuidverjongingsbehandeling te ondergaan om de strakke huid te herstellen – wat resulteert in een strakkere huid en een jeugdige uitstraling. De procedure wordt ook wel anti-aging behandeling genoemd. Er zijn veel redenen waarom een persoon op zoek zou kunnen gaan naar dit soort behandeling. Een van de belangrijkste redenen is om zich te ontdoen van fijne lijntjes en rimpels die zich in de loop der jaren hebben ontwikkeld en die de algehele kwaliteit van de huid van een persoon aanzienlijk hebben verminderd.

huidverjonging behandeling

Een intense pulsed light (IPL) huidverjongingsbehandeling maakt gebruik van radiofrequentie-energie of pulsed light energy (Pulsed Light, of IPL) om de onderliggende huidcellen te doden, waardoor een collageenverjongende verandering in de huid ontstaat. Deze niet-chirurgische laserbehandeling van de huid is veilig en effectief voor alle huidtypes. Deze behandeling wordt ook wel foto-epilatie of fotothermolyse genoemd. Voor de beste resultaten moeten individuen een consultatieafspraak maken met een gecertificeerde plastisch chirurg die kan bepalen welke behandeling met gepulseerd licht het beste voor u werkt.

Populaire niet-chirurgische behandelingsopties voor huidverjonging omvatten het gebruik van actuele crèmes en zalven, topicals met hydrocortison (een actief ingrediënt dat wordt aangetroffen in vrij verkrijgbare medicijnen) en injecteerbare vulstoffen zoals vullers, gels en injecteerbaar hyaluronzuur (HA). Al deze behandelingen zijn goedgekeurd door de Food and Drug Administration (FDA) voor niet-chirurgische huidverjonging en andere doeleinden. Populaire injecteerbare fillers die op de markt verkrijgbaar zijn, zijn Botox, hyaluronzuur en camera.

Meer weten? Klik dan hier: https://www.eliminstituut.nl/