Vijf belangrijke functies om naar te zoeken in een Buy Yearn Finance-handelsplatform

YFI

Bitcoin Meester  Buy Yearn Finance is een van de pioniers op het gebied van digitale valuta. Ze worden ondersteund door sterke onderzoeksteams, beschikken over ultramoderne beveiligingssystemen en bieden een verscheidenheid aan investeringsstrategieën.

Hun platform stelt gebruikers in staat om te handelen in alle vormen van digitale valuta, inclusief maar niet beperkt tot goud, zilver, platina, palladium, contante storting, debet en huidige portefeuille. U kunt ook beleggen in andere grondstoffen, zoals landbouwgrondstoffen, edelmetalen en zelfs de Australische dollar!

Yearn Finance is niet alleen de grootste aanbieder van handelsplatforms, ze zijn ook de grootste eigenaar van geldautomaten.

Het bedrijf werd opgericht in 2021 met de visie om het beste te halen uit een nieuwe technologische grens: internet. Ze wilden een platform creëren dat gewone mensen toegang zou geven tot de beste wereldmarkt en een langetermijnbedrijf voor zichzelf zou bevorderen. Ze willen een gemeenschap opbouwen waar hun investeerders informatie kunnen bespreken en delen over investeren in de gedecentraliseerde economie. Ze zijn ook bedoeld om het individu in staat te stellen de controle over zijn of haar geld te nemen door hen de tools te geven die ze nodig hebben om te begrijpen hoe ze deze valuta’s kunnen gebruiken om hun levensstijl ten goede te komen.

Dus hoe werkt het? Simpel gezegd, als u yearn finance koopt, zal de makelaar u in contact brengen met een lokale aan- en verkoophandelaar. De makelaar fungeert als tussenpersoon tussen u en de handelaar die de transacties daadwerkelijk namens u plaatst. Zodra u de bestelling bij de door u gekozen makelaar plaatst, zal hij of zij op zoek gaan naar een bereidwillige verkoper die gouden of zilveren munten in zijn portefeuille heeft. Wanneer de transactie doorgaat, worden de munten rechtstreeks van uw makelaarsaccount naar het adres van de verkoper overgebracht.

Dit is een vereenvoudigde uitleg van hoe het werkt, maar om een duidelijker beeld te krijgen van hoe dit allemaal werkt, moet u eerst de rol begrijpen die het gedecentraliseerde handelsplan speelt.

In tegenstelling tot conventioneel beleggen, kunt u financiering van het hele jaar kopen in de vorm van edelmetaalmunten. Dat wil zeggen, ze vertegenwoordigen fysieke activa die al zijn gekocht. In plaats van in het edelmetaal zelf te investeren, investeert u in plaats daarvan in de vraag naar dat specifieke activum. Als er bijvoorbeeld een toename is in het aantal kopers voor goud, zult u winst maken wanneer de hoeveelheid gouden munten in omloop toeneemt.

Dus hoe verhoudt dit zich tot het gedecentraliseerde financieringsplan? Het houdt verband met het feit dat valuta’s niet hoeven te worden gedekt door fysieke activa; Met andere woorden, de waarde van een bepaalde valuta wordt afgeleid van het economische gedrag van de mensen die deze bezitten. Laten we eerlijk zijn, traditionele beleggingsstrategieën zoals dividenden of vermogenswinsten werken niet erg goed met het idee dat een valuta eigenlijk een puur digitaal bezit is. Dit is een van de belangrijkste verschillen tussen valuta’s en traditionele activa zoals aandelen en obligaties.

Het derde waar u aan moet denken als u kijkt of u het zich kunt veroorloven om het risico te lopen uw geld te verliezen bij deze aanbieder, is de verhouding tussen de winst en de vergoedingen. CFD’s worden op grote volumes verhandeld en hun relatieve kosten zijn relatief laag. Het is de winstverhouding gedeeld door de handelskosten die bepaalt of u het zich kunt veroorloven om op deze manier te handelen. Het bedrijf heeft ongeveer twee procent van zijn inkomsten uit vergoedingen. Dat is minder dan de helft van de winst die het op elke transactie maakt en het geeft zeker aanleiding tot nadenken.

De vierde overweging is de reputatie van de beste munten op de markt. Tegen een kleine vergoeding kunnen beleggers in het VK nu beleggen in de belangrijkste valuta’s ter wereld, waaronder het pond, de euro en de Amerikaanse dollar. Op het moment dat dit artikel werd geschreven, omvatten de best presterende munten op de lijst met topmunten het back pair, dat de marktwaarde de afgelopen twaalf maanden met meer dan twintig procent heeft gestegen. Veel van de andere topmunten op de lijst hebben echter een aanzienlijke waardestijging gezien, dus beleggers in het VK die op de begane grond willen instappen, hebben nu een veel ruimere keuze waar ze hun geld in willen stoppen.

Het vijfde en belangrijkste dat u moet overwegen wanneer u bekijkt of u het zich kunt veroorloven om het risico van beleggen bij Buy Yearn Finance te nemen, komt erop neer of u zich op uw gemak voelt bij de beste makelaar die zij u van diensten voorzien. Veel mensen gebruiken een handelsplatform om te handelen in de wereld van CFD’s en als u zich niet op uw gemak voelt bij het gebruik van een online broker, wilt u misschien ergens anders kijken. Hoewel veel handelaren een platform gebruiken om in de wereld van CFD’s te handelen, is slechts een handjevol van hen hier op hun gemak bij. Voor die paar mensen is het zeker een voordeel om een andere makelaar te vinden om CFD-handelsparen te selecteren die het beste bij hen passen.

YFI kunt u kopen bij Bitcoin Meester