Waar komen metrotegels vandaan?

Waar komen metrotegels vandaan?

Het fundamentele antwoord op die vraag is dat ze van cement komen. Maar er komt meer bij kijken. De feitelijke locatie van de fabricage is belangrijker. In Parijs staat het product bekend als keramische tegels en ze worden daar en dan gemaakt door een cementfabriek die daar gevestigd is. Van hieruit gaat het product verder naar Londen, dat een speciaal soort tunnelapparatuur gebruikt om het materiaal naar hun ondergrondse fabrieken te transporteren.

Behalve de locatie van de fabrieken, bepalen andere dingen waar de bezoek de site vandaan komen. Er worden twee soorten materiaal gebruikt. De ene is gemaakt van materiaal dat afkomstig is van steen en de andere is gemaakt van materiaal van verschillende materialen. De plaats waar de metrotegels vandaan komen, bepaalt de manier waarop de tegel wordt gesneden, gevormd en gelegd. Zelfs de kleur en textuur van de metrotegel worden gecontroleerd.

Het fabricageproces van metrotegels is een langdurig en langdurig proces. Het begint met het tekenen van het model van de metrotegel. Het model wordt naar een externe productiefaciliteit gestuurd waar het wordt omgezet in het echte materiaal. De productielijn in de productiefaciliteit snijdt het materiaal op de juiste maat. Het afgewerkte product wordt vervolgens op de site afgeleverd.

Site bezoeken voor meer info: Retrotegels