Wat doet een makelaar voor mij?

wat doet een makelaar voor mij

Wat doet een makelaar voor mij?

In de huidige economie is de vraag "wat doet een makelaar in onroerend goed voor mij?" is belangrijker dan ooit. Nu het aantal executieverkopen toeneemt, zien we dat er veel te veel huizen worden afgeschermd om door de markt te worden afgehandeld. De recente nieuwsverhalen over het feit dat banken meer bereid zijn om huizen te koop aan te nemen omdat ze zoveel onverkochte huizen hebben om uit te kiezen, maken het probleem nog veel erger. Het aantal huizen dat wordt afgeschermd, is enorm gestegen en banken zijn ronduit wreed tegen huiseigenaren. Een van de belangrijkste nadelen van het verkopen van uw huis aan een makelaar of makelaar is dat zij er een gevestigd belang bij hebben om de huiseigenaar in het huis te houden.

Er zijn honderdduizenden makelaars en verkoopagenten, sommige met een goede reputatie en andere met een minder dan wenselijke reputatie meer info. Verkoopagenten zijn gewend om met dit soort klanten om te gaan en zijn meestal redelijk goed in hun werk. Ze hebben echter geen persoonlijk belang bij uw huis en het kan moeilijk zijn om met makelaars om te gaan die weigeren enige waarde in uw huis of een verkoopvoorstel te zien. Makelaars hebben vaak grote databases gevuld met woningen die ze in het verleden hebben verkocht. Ze zijn doorgaans goed bekend met alle woningen die recentelijk zijn verkocht en kunnen heel goed bepalen in welk type woning iemand zou willen wonen.

Makelaars hebben ook toegang tot grote sommen geld. Ze kunnen een verkoper soms ertoe bewegen een huis te verkopen voor ver onder de marktwaarde. Soms is dit een opzettelijke handeling van de makelaar, maar in andere gevallen kan de verkoper simpelweg niet verkopen voor de prijs die de makelaar wil. Hoewel makelaars een geweldige service kunnen bieden, zijn er een aantal nadelen verbonden aan deze branche.

Link naar de website: https://www.aquina.com/