Wat is YFTC?

YFI

Wat is YFTC?

YFTC is de oorspronkelijke eigen valuta van de Yearn-technologie. Het is ook bekend als YFT of ethinance. Het werd in juli uitgebracht en werd al snel een van de grootste etnische tokens vanwege de nadruk op geautomatiseerde handelsstrategie├źn voor rendement. De tokens zijn genoteerd op de GTC, wat staat voor de Gem Exchange. De tokens zijn verhandelbaar tussen MetaTrader-klanten en kunnen worden gebruikt om deel te nemen aan elke Forex- of tokensmarktplaats yfii coinmarketcap YFI. Sinds de release in juli is YFTC snel uitgegroeid tot een van de grootste etnische tokens op basis van de focus op slimme contractautomatisering.

YFTC werkt op een ERC20-compatibel token waarvan het aanbod op het gedecentraliseerde netwerk circuleert. Het aanbod is gebaseerd op vraag en aanbod van de tokens. De tokens kunnen worden gekocht bij een van de verschillende makelaars, die vervolgens optreden als tussenpersoon tussen kopers en verkopers. De distributie van YFTC vindt plaats wanneer een persoon, groep of organisatie een token van de makelaar koopt en deze vervolgens doorverkoopt aan andere investeerders. De distributie van tokens gebeurt via de methode die een gedistribueerd grootboek of DDL wordt genoemd en die alle transactiedetails registreert.

Het YFTC-netwerk verdeelt de YFTC automatisch onder al zijn gebruikers zodra een succesvolle transactie is uitgevoerd. Zodra een YFTC-contract is gemaakt door een verkoper en een koper, wordt het contract vervolgens gemaakt door het netwerk. Het YFTC-netwerk geeft vervolgens tokens uit aan al zijn gebruikers. De distributie van YFTC vindt plaats zodra de waarde van het token een vooraf bepaald minimum heeft bereikt en er vervolgens geen tokens meer kunnen worden uitgegeven. Eventuele overtollige tokens blijven onverkocht en worden bewaard voor toekomstige distributie. Het YFTC-protocol bepaalt vervolgens de distributie van YFTC-tokens en beslist of de distributie periodiek moet plaatsvinden, afhankelijk van de behoefte, of als een deel van een dag, dagelijks, wekelijks of maandelijks.

Meer informatie op: Bitcoinmeester.nl