Wat moet ik kiezen voor een computermonitorarm?

Wat moet ik kiezen voor een computermonitorarm?

Welke monitorarm moet ik kiezen? Voor degenen onder u met meerdere monitoren, kan het antwoord anders zijn dan iemand die maar één monitor heeft. Hoe meer monitoren je op je bureau of televisie hebt staan, hoe meer opties je hebt om uit te kiezen. Afhankelijk van uw behoeften kan de monitorarm die u nodig heeft belangrijker zijn dan de andere monitortypes.

Welke monitorarm moet ik kiezen

Als je veel monitoren hebt, is een drievoudige monitorbevestiging een goede keuze die verstelbaar is tussen drie verschillende hoogtes. Er zijn drie hoofdtypen van verstelbaarheid van de monitorarm Home – Leukste Kadoos Online. Het eerste type is volledig arm, die verstelbaar is tussen -10 en +100 graden. De volgende is een semi-automatische verstelbaarheidsarm die wordt gebruikt wanneer slechts één persoon de computer gebruikt en alle andere mensen in huis tv kunnen kijken, maar niet de volledige verstelbaarheid van de volautomatische monitorarm nodig hebben. Ten slotte is er de standaard monitorarm die zich tussen drie verschillende hoogtes instelt.

Enkele van de andere dingen die u moet overwegen, zijn of de arm al dan niet mobiel is, hoe gemakkelijk hij kan worden opgeborgen en vervoerd, en of hij indien nodig als draagbare monitor kan worden gebruikt. Elk van deze factoren speelt een rol bij de beslissing die u neemt. Als u uw computermonitorarm van de ene naar de andere locatie gaat vervoeren, zorg er dan voor dat deze erg stevig en licht van gewicht is. Als je hem voor gebruik op je bureau of plank plaatst, moet hij zo ergonomisch mogelijk zijn, zodat je hem niet constant hoeft te verplaatsen om het scherm aan te passen.

Link naar de website: Leukste Kadoos Online