Welke monitorarm moet ik kiezen? 3 tips om een monitorarm te kiezen

Welke monitorarm moet ik kiezen? 3 tips om een monitorarm te kiezen

Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe monitorbeugel stimulerend , is de vraag "welk type moet ik aanschaffen"? In dit artikel gaan we alle 12 belangrijkste vragen beantwoorden die je jezelf moet stellen voordat je een monitorsteun aanschaft. Door ze allemaal te beantwoorden, kunt u de perfecte monitorbeugel voor uw lcd-tv vinden. Misschien wilt u ook enkele notities maken terwijl u ze beantwoordt.

Welke monitorarm moet ik kiezen

De eerste vraag is "moet ik een monitorsteun op gas kopen of een magnetische monitor" Deze laatste is goedkoper, maar je hebt veel ruimte nodig om hem te laten werken. Aan de andere kant, als u van plan bent uw monitor permanent te gebruiken, is de monitorstandaard op gas de beste optie. Aan de andere kant, als u van plan bent handmatige montage voor LCD's uit te voeren, moet u voor de magnetische monitorstandaarden gaan.

De tweede vraag is "Heb ik een verstelbare arm of een niet-verstelbare arm nodig?" Verstelbare exemplaren worden meestal gebruikt door technici. Ze worden meestal gebruikt met laptops en tv-schermen. Niet-instelbare zijn beter voor mensen die graag met hun beeldschermen spelen terwijl ze films kijken of gewoon op internet surfen. Ze zijn gemaakt van verschillende materialen, waaronder leer, aluminium en plastic. Als u van plan bent om meer dan één LCD-scherm te monteren, is de beste keuze zeker de drievoudige monitorbevestiging – deze heeft alles wat u ooit nodig zult hebben.

Informatie over dit onderwerp: Leukste Kadoos Online